Schanda Tamás: Szükség van a munkahelyek megvédésre

Farkas Gergely (Jobbik) arról beszélt az Országgyűlésben, hogy a magyar felnőtt társadalom 14 százaléka él albérletben, piaci alapú bérlakásokban, és a koronavírus miatt számtalan esetben előfordult, hogy megszűnt a jövedelmük, fizetés nélküli szabadságra küldték, vagy elbocsátották az albérlőket.

Schanda Tamás (KDNP), az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára

A rezsit, az albérlet költségeit ugyanakkor fizetni kell - mutatott rá, hozzátéve: több százezren lehetnek az érintettek. Számukra milyen segítséget tudnak nyújtani? - tette fel a kérdést a jobbikos politikus.
    
Schanda Tamás, az ITM parlamenti államtitkára úgy reagált: azért is szükség van a munkahelyek megvédésre, és a vírus miatt megszűnő állások helyett újak létrehozására, hogy a magyar dolgozók, családok a lakhatáshoz szükséges költségeket finanszírozni tudják. Ezért fontos, hogy a Jobbik és a többi ellenzéki párt ne akadályozza, hanem segítse a kormány munkáját, hogy a munkahelyek megvédéséhez szükséges intézkedéseket a leghatékonyabban tudják megvalósítani.

Jelezte: foglalkoznak a feltett kérdéssel, ugyanakkor kettőn áll a vásár, és a bérbeadó és bérbevevő számára egyaránt méltányos megoldást kell találni.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!