Semjén Zsolt Marc Fromagerrel tárgyalt

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke az üldözött keresztényeket segítő programokról tárgyalt Marc Fromagerrel, az Aid to the Church in Need (Szükséget Szenvedő Egyház) katolikus jószolgálati világszervezet franciaországi szervezetének igazgatójával és Hölvényi György kereszténydemokrata EP-képviselővel.

Semjén Zsolt KDNP-elnök, miniszterelnök-helyettes (b), Marc Fromager, a Szükséget Szenvedő Egyház (ACN) franciaországi szervezete igazgatója (k) és Hölvényi György, a Kereszténydemokrata Néppárt külügyi igazgatója, a párt európai parlamenti képviselője (j) (Budapest, 2019.05.22. Fotó: KDNP Facebook-profilja)

Semjén Zsolt, Hölvényi GyörgyMarc Fromager, a Szükséget Szenvedő Egyház (ACN) franciaországi szervezete igazgatója (b), Semjén Zsolt KDNP-elnök, miniszterelnök-helyettes (k) és Hölvényi György, a Kereszténydemokrata Néppárt külügyi igazgatója, a párt európai parlamenti képviselője (j) (Budapest, 2019.05.22. Fotó: KDNP Facebook-profilja)

Semjén ZsoltMarc Fromager, a Szükséget Szenvedő Egyház (ACN) franciaországi szervezete igazgatója (b) és Semjén Zsolt (KDNP), miniszterelnök-helyettes (j) (Budapest, 2019.05.22. Fotó: KDNP Facebook-profilja)

Marc Fromager Orbán Viktor meghívására érkezett Budapestre. Fromager és a miniszterelnök találkozójáról bővebben itt olvashat.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!