Semjén Zsolt: A nemzet megmaradásának alapja a család

A nemzet megmaradásának alapja a család, melynek védelme, támogatása végigvonul a Kereszténydemokrata Néppárt történelmén egészen az alapítása óta – hangsúlyozta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke vasárnap a Nógrád vármegyei Héhalmon, a KDNP országos családi napján, ahová mintegy ezerötszázan látogattak el.

Semjén Zsolt kiemelte: a KDNP az egyetlen olyan párt a magyar politikai palettán, amelynek az 1944-es megalakítása óta napjainkig minden egyes programpontja vállalható, és ténylegesen és lényegében meg is valósult.

A kereszténydemokrata pártelnök hangsúlyozta: a KDNP azokat segíti, akik a gyerekekért élnek, nem pedig azokat, akik a gyerekekből akarnak megélni.

A kormányfő-helyettes emlékeztetett: a KDNP családpolitikája két pillérre épül. Egyrészt a családok anyagi támogatására – például CSOK-kal, adókedvezményekkel –, másrészt a családok szellemi védelmére a napjainkban világszerte jelentkező támadásokkal szemben. 

Semjén

Semjén Zsolt leszögezte: a család érték, családban élni biztonság, s a kormány továbbra is védeni fogja az egy férfi és egy nő elkötelezett életszövetségén alapuló házasságot, a család intézményét.

Ahhoz pedig, hogy Magyarországnak továbbra is erős, kereszténydemokrata kormánya legyen, szükség van az erős KDNP-re – hangsúlyozta a miniszterelnök-helyettes.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!