Simicskó István: Az ellenzék csak politikai cirkuszt csinál

Sem a Fidesz, sem pedig a KDNP képviselői nem vesznek részt a parlament hétfői rendkívüli ülésén, amit a DK kezdeményezésére hívtak össze. A napirendek között egy politikai nyilatkozat elfogadása is szerepel, amely a kormányt bírálja az Európai Tanácsban július 21-én elfogadott megállapodás miatt. Simicskó István, a kereszténydemokraták frakcióvezetője a Hír TV Magyarország élőben című műsorában azt mondta: Orbán Viktor kormányfő Magyarország érdekeinek megfelelően járt el Brüsszelben, az ellenzék pedig csak politikai cirkuszt csinál.

Simicskó IstvánSimicskó István, a KDNP frakcióvezetője a Hír TV stúdiójában

A rendkívüli parlamenti ülést a Demokratikus Koalíció kezdeményezte hétfőre, mivel az ellenzéki párt állítása szerint Orbán Viktor miniszterelnök elárulta a magyarokat Brüsszelben. Simicskó István a Hír TV stúdiójában péntek este leszögezte: a magyar kormányfő élt azzal a felhatalmazással, amit korábban az Országgyűlés megadott neki, sőt még azon túl is teljesített, hiszen sikerült kiharcolnia plusz hárommilliárd eurót a magyar gazdaság további élénkítésére. Szerinte ha az ellenzék „józanul” látná a dolgokat, akkor elismerné, hogy egy hosszú és eredményes csatát van túl a miniszterelnök, aki a magyar érdekeknek megfelelően járt el.

Ha valaki őszintén megvizsgálja a kormányzat teljesítményét, azt láthatja, hogy mi nem engedtünk a politikai zsarolásnak, nem kellett megváltoztatni a bevándorlás-politikánkat, továbbra is visszük azt a politikát, ami Európa jövője szempontjából kulcsfontosságú

– tette hozzá a politikus.

Simicskó István szerint egyértelmű, hogy semmi értelme átalakítani a parlamentet az ellenzék által kreált politikai cirkuszt színterévé.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!