Simicskó István: Brüsszelben Soros receptkönyvéből dolgoznak

A kilakoltatásokról, az uniós jogállamisági jelentésről és a koronavírus-járvány elleni védekezésről is szó volt hétfőn napirend előtt az Országgyűlésben. A parlament kivételes eljárásban kedden tárgyalja az orvosbéremelésről szóló törvényjavaslatot.

Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője

Simicskó István (KDNP) frakciója támogatásáról biztosította az orvosbéremelést, majd Vera Jourová uniós biztos és Katarina Barleynak, az Európai Parlament alelnökének kijelentéseiről, illetve az uniós jogállamisági jelentésről beszélt.
    
Úgy értékelt, Soros receptkönyvéből dolgoznak, a jogállamisági jelentés is azt mutatja, ismét elővették a Soros-szótárt. Szerinte kettős mércét alkalmaznak a tagállamokkal szemben, a jelentés tele van hamis állításokkal, elfogult és kizárólag a Soros-szervezetek véleményét kérték ki annak elkészítéséhez.
    
Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára felidézte, hogy tavasszal a baloldali ellenzék nem járult hozzá a különleges jogrendhez, „elárultak bennünket". Szerinte most a második hullám idején sem lehet tapasztalni a segítséget a baloldal részéről.
    
Úgy folytatta: ehhez járul még hozzá a hisztériakeltés a jogállamisági jelentés keretében. A muníciót ehhez a Soros által finanszírozott szervezetek biztosítják - közölte.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!