Simicskó István egy nemzetközi békekonferencia összehívását javasolta a magyar kormánynak

Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője, korábbi honvédelmi miniszter egy nemzetközi békekonferencia összehívását javasolta a magyar kormánynak előadásában a 25. alkalommal megrendezett Keresztény Civil Szervezetek Országos Fórumán csütörtökön az Országház Felsőházi termében.

Simicskó István rámutatott: a béke most a legfontosabb központi kérdése nemcsak a magyar társadalomnak, hanem egész Európának és a világnak is. Jó lenne, ha mi, magyarok is hozzá tudnánk járulni, akár csak egy apró lépést is tudnának tenni a mielőbbi béke érdekében.

sbb

Simicskó István úgy fogalmazott, hogy egy új világrend kialakítása zajlik, amelynek megvan az eszközrendszere, és megvan az a leplezett módszere, amellyel ezt el tudják érni. Hozzátette: kelet-nyugat közötti szembenállás lesz.

simm

Elmondta, fontosak az ilyen konferenciák, mert

ismét el tudjuk mondani, hogy mi a béke mellett állunk. Azt javaslom a kormánynak is, hogy rendezzen akár nemzetközi békekonferenciát, hívjon össze minél több olyan szereplőt, akik a béke mellett hallatják hangukat.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!