Simicskó István: Gyermekeink védelme mindennél fontosabb

Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője hétfőn napirend előtt az Országgyűlésben azt hangsúlyozta: amikor 2021-ben Kocsis Máté előterjesztésében Európa legszigorúbb gyermekvédelmi szabályozása került a törvényhozás elé, azt az ellenzék nem szavazta meg. Megjegyezte: ezt a szabályozást szigorítják tovább, és érdeklődéssel várja, hogy az ellenzék támogatja e azt.

Simicskó

 

Simicskó István kiemelte: 

fontos az átvilágítás kérdése, hogy tiszta erkölcsű, feddhetetlen emberek legyenek azok, akik a gyermekvédelmi és szociális intézményeket vezetik.”

 

A kereszténydemokrata képviselőcsoport vezetője jelezte: frakciójuk egyöntetűleg és egyhangúlag támogatja a köztársaságielnök-jelölt megválasztását.

Sulyok Tamás egy komoly ember, jogászember, életútja feddhetetlen. Ez minden esélyt megad arra, hogy a nemzet egységét megpróbálja ismét megteremteni és létrehozni.”

— fogalmazott, mindehhez frakciója támogatásáról biztosítva őt.

Kitért arra is: voltak viták Svédország NATO-csatlakozásával kapcsolatban, üdvözölték, hogy a svéd miniszterelnök eljött Budapestre, és ez a tárgyalás eredményes volt. Nem tűrtük el és a jövőben sem fogjuk eltűrni azt, hogy mások mondják meg, hogy mit tegyünk, mások diktáljanak — jelentette ki Simicskó István.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!