Simicskó István rádióinterjúi EU-s hitelfelvételről, Nemzeti Konzultációról és a DK-s polgármester hitlerezéséről

Simicskó István, a KDNP megválasztott frakcióvezetője hétvégén a Karc FM-nek és a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorának is interjút adott.

Simicskó IstvánSimicskó István, a KDNP megválasztott frakciovezetője (KDNP Fotó)

A Fidesz-KDNP csak feltételekkel támogatja, hogy az Európai Unió hitelt vegyen fel a koronavírus-járvány okozta gazdasági károk enyhítésére - jelezte Simicskó István.

A magyar kormány alapelve, hogy a legfontosabb döntések előtt külön megkérdezi a választókat, egyetértési pontokat alakít ki. Erről szól a Nemzeti Konzultáció – hangzott el az interjúban.

Simicskó István - aki a kerület országgyűlési képviselője is - felvetette: Újbuda DK-s polgármestere következmények nélkül hitlerezik – mi lenne most, ha a nemzeti oldalon tett volna valaki hasonló kijelentéseket?

Az interjú ide kattintva meghallgatható.

Simicskó István a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorának is interjút adott. Ebben hangsúlyozta: Magyarország számára elfogadhatatlan, hogy az Európai Unió politikai vagy ideológiai feltételekhez kösse a gazdaság megsegítésére szánt támogatás folyósítását.

KDNP frissen megválasztott frakcióvezetője hozzátette: az Országgyűlésnek benyújtott határozati javaslatban szerepelnek azok a magyar elvárások, amelyeknek teljesülnie kell ahhoz, hogy Magyarország támogassa az EU-tagországok 750 milliárd eurós kölcsönfelvételét. Ilyen feltétel például, hogy a szegényebb országok nem kaphatnak kevesebb forrást, mint a gazdagok. Az Országgyűlés kedden szavaz a javaslatról.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!