Összes vállalás: 131 kereszt
Bács-Kiskun megye: 1 kereszt
Baranya megye: 5 kereszt
Békés megye: 2 kereszt
Borsod-Abaúj-Zemplén megye: 46 kereszt
Csongrád-Csanád megye: 3 kereszt
Heves megye: 2 kereszt
Komárom-Esztergom megye: 5 kereszt
Nógrád megye: 9 kereszt
Somogy megye: 51 kereszt
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: 1 kereszt
Tolna megye: 1 kereszt
Vas megye: 1 kereszt
Veszprém megye: 1 kereszt
Zala megye: 2 kereszt
Budapest: 1 kereszt

Kereszténydemokrata honfitársaink
eddig 131 kereszt megóvását vállalták.
Csatlakozzon Ön is, és fogadjon örökbe egy keresztet! 

Soltész Miklós: A vidéken élők továbbra is számíthatnak a kormány támogatására

A vidéken élő emberek továbbra is számíthatnak a kormány támogatására - mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára szombaton a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Paszabon, a megújult játszótér átadásán.

Soltész Miklós Paszabon

Amikor összefogásról beszélünk, akkor az egész nemzetről beszélünk"

- mondta köszöntőjében Soltész Miklós, hozzátéve, ezért is fontos, hogy a Magyar falu programon keresztül minél inkább segítsék a kistelepülések lakóit.

Kitért arra, hogy a program keretében az elmúlt négy év alatt mintegy 23 ezer pályázatot támogattak szerte az országban, több mint 280 milliárd forint értékben.

Soltész Miklós Paszabon

Ebből a támogatásból részesült Paszab és a közelben sok más település is - tette hozzá.

Ennek eredménye, hogy itt,

Paszabon, egy 1300 lelket éppen, hogy meghaladó településen, több mint 90 millió forintért megvalósultak civil rendezvények, játszóterek épülnek, temetők újulnak meg, útpályázat és sok minden más ingatlanberuházás is történt"

- sorolta.

Soltész Miklós azt mondta, azért fogadta el többedszer a meghívást ebbe a térségbe, mert látta az emberek mindennapi küzdelmét, és azt is, hogy "adott esetben sokkal nehezebbnek tűnő életkörülmények között boldogok tudnak lenni és az összefogást gyakorolni tudják", amit a politikus nagy értéknek nevezett.

Játszótéravatás Paszabon

"Sokan ezt nem látják, adott esetben egyes budapesti politikusok vagy a fővárosban vitézkedő fiatal emberek" - fogalmazott.

Hozzátette:

mi szeretjük és értéknek tartjuk a vidéki életet".

A vidéken élő emberek pedig továbbra is számíthatnak a kormány támogatására.

/A nyitóképen Seszták Oszkár (Fidesz-KDNP), a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés kereszténydemokrata elnöke, Román István, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye kormánymegbízottja, Tajthy Péter (Fidesz-KDNP) polgármester, Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős KDNP-s államtitkára, Vinnai Győző, a térség fideszes országgyűlési képviselője és Gál Zoltán, a Gara-Ép-Ker Kft. tulajdonosa (balról jobbra) átvágják a nemzetiszínű szalagot a megújult játszótér átadásán Paszabon 2022. július 23-án. Fotó: MTI / Czeglédi Zsolt/