Soros György nyíltan beszállt a választási küzdelembe

Soros György nyíltan beszállt a választási küzdelembe – mondta Hollik István, kereszténydemokrata országgyűlési képviselő pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Hollik István, kereszténydemokrata országgyűlési képviselő

A kormánypárti politikus kifejtette: csütörtökön kiderült, Soros György hálózata vidéki irodákat tervez nyitni, azaz a vidéki Magyarországon is kampányolni kezdenek azért, hogy elfogadtassák Soros György politikáját és tervét. 

Ehhez közösségeket fognak építeni vidéken, és ezen keresztül akarják befolyásolni az érintett városokat és lakóikat. Hozzátette: elmondásuk szerint Pécsett és Debrecenben lesz ilyen iroda, és azt is tudni, hogy a „spekuláns” több százezer dollárt oszt szét ezekben a hetekben a kampányirodák megnyitására. 

Egyértelmű, hogy ezzel a lépéssel Soros György célja, hogy növelje birodalmát, a befolyását Magyarországon. Ezért megerősíti a hálózatát, még több helyen, még több embert, még több pénzt vett be – mondta Hollik István.

Emellett Magyarország ellen kampányt is indít, csak azért, mert nem akarunk bevándorló országgá válni, és nem vagyunk hajlandóak elfogadni azt az utópisztikus gondolatot, melyet ő a nyílt társadalom eszmerendszerének nevez. Megjegyezte: a nemzeti konzultáció után a Soros-birodalom minden szereplője megmozdult hazánk ellen. Soros György az ügynökszervezetei, az Európai Parlamentben a brüsszeli lobbistái, szövetségesei, alapítványai, és az általa „kitömött” hazai és külföldi médián keresztül támadja Magyarországot. 

Kitért arra is: jövő héten Soros brüsszeli emberei ismét meghallgatásra citálják Magyarországot, ahol a Soros által pénzelt szervezetek – a Társaság a Szabadságjogokért, illetve a Helsinki Bizottság – szakértői fognak hazánk ellen vádaskodni. Azt is tudni, hogy az EP-ben készül a Magyarországot elítélő Soros-jelentés is, s a hírek szerint magyarországi ügyvédjeit is magához rendelte, hogy a támadás lépéseit megtervezzék. 

A forgatókönyv része, hogy arra akarják ösztönözni az unió vezetőit: a következő költségvetési tárgyalásokon gyakoroljanak nyomást Magyarországra, a magyar kormányra, míg el nem fogadja a Soros György által támogatott bevándorláspárti politikát. 

Ugyanakkor azt ő is tudja, ahhoz, hogy e téren változás legyen, el kell mozdítani az Orbán-kormányt. Hangsúlyozta: óriási erők és pénzek mozdulnak meg Magyarország ellen, ezért minden erőre szükség lesz, hogy meg tudják védeni hazánkat, a magyar emberek biztonságát. 

Kérdésre kitért arra a most megjelent háromrészes videóra is, amivel szerinte egyértelművé vált, hogy Soros György személyesen is beszállt a választási kampányba. Teljesen nyilvánvaló, hogy mi a célja, és ezt ki is mondja: meg akarja buktatni a kormányt, mert az a Soros-terv, és a migránsok betelepítésének útjában áll – közölte a KDNP-s politikus.

Hollik István rámutatott: ennek érdekében Soros György még hazudni is képes, hiszen azt állítja, hogy ma Magyarországon rosszabb a helyzet, mint a kommunizmus alatt volt. 

„Ez felháborító, kikérjük magunknak” – fogalmazott. 

Kijelentette: még a legdurvább ellenzéki kritikák sem állítják, hogy Magyarország ne lenne szabad demokratikus jogállam. 

Magyarország ma egy olyan ország, ahol mindenki elmondhatja a véleményét, bárki leírhatja amit gondol, a legnagyobb hírportál ellenzéki, a legnagyobb kereskedelmi csatorna ellenzéki. Miről beszél Soros György? – tette fel a kérdést.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!