Telefonos tájekoztató kampányt indít a Fidesz-KDNP

Az elmúlt napokban megerősítést nyert, hogy a baloldal nem hajlandó felhagyni az oltásellenes kampánnyal - közölte hétfői videónyilatkozatában Hollik István.

A Fidesz kommunikációs igazgatója kiemelte: továbbra sem vonták vissza azt a parlamenti határozati javaslatot, amellyel szó szerint ellehetetlenítenék a keleti vakcinák használatát.

Hollik István

„Ráadásul politikusaik és a baloldali portálok töretlenül folytatják a vakcinaellenes aknamunkát, csak a módszer változott: a direkt támadást felváltották a sunyi, ravasz, elbíizonytalanító megszólalások” - mutatott rá Hollik István, kiemelve: ez rendkívül felelőtlen, hiszen közvetlenül emberéleteket sodornak veszélybe.

„A Fidesz-KDNP éppen ezért telefonos tájékoztató kampányt indít annak érdekében, hogy a magyar emberek ne higgyenek a baloldal elbizonytalanító, oltásellenes akcióinak és bizalommal fogadják a Magyarországon elérhető vakcinákat" - emelte ki a kereszténydemokrata országgyűlési képviselő.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!