A tisztább környezetért Sopronban

Idén a KDNP Soproni Szervezete a soproni IKSZ tagságával közösen vett részt a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióhoz.

Sopron városa nem először csatlakozott az országos hulladékgyűjtési kezdeményezéshez, amelynek célja a környezettudatosság erősítése, valamint az illegális hulladék-elhelyezés megelőzése és felszámolása, továbbá az önkéntesség népszerűsítése – mondta el Tóth Éva, a KDNP helyi elnöke, aki idén a lakótelepi hulladékszedést a helyi IKSZ -szel közösen szervezte meg. Filep Márk, helyi IKSZ elnök örömmel csatlakozott a fiatalokkal az összefogáshoz.

oú

-A lakótelepi, sűrűn lakott településrészről induló szemétszedés alkalmával jó volt megtapasztalni, hogy az előző időszakokhoz képest sokkal felelősségteljesebben vigyáznak a soproni polgárok a lakókörnyezetük tisztaságára, rendezettségére, ami példamutató és köszönetet érdemel - mondta Tóth Éva, aki a Jereván Településrészi Önkormányzat elnöke is. Hozzátette: ennek a felelős közgondolkodásnak az erősítését szolgálja az a gondosság, amellyel Sopron városa mindent megtesz azért, hogy köztereink, közparkjaink rendezettek, szépek legyenek.

o

A soproni Jereván lakótelepről indított városi TeSzedd! eseményen – amely aztán további öt helyszínen folytatódott a városban – részt vett dr. Farkas Ciprián, Sopron polgármestere is.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!