Történészi beszéddel és koszorúzással emlékezett meg a szegedi KDNP a Nemzeti összetartozás napjáról

A KDNP a szegedi Délvidék-országzászlónál tartotta meg a Nemzeti összetartozás napi megemlékezését. Magyarország 103 évvel ezelőtti megcsonkításáról dr. Miklós Péter történész, címzetes egyetemi tanár mondott beszédet, amelyet követően a KDNP képviselői, Mihálffy Béla, Haág Zalán, Ruzsa Roland, Dr. Gonda János és Dr. Polner Eörs koszorút helyeztek el az országzászlónál.


 

Határa csak az országnak van, a nemzetnek nincs! Tegyünk együtt a magyarság békéért és biztonságáért, hiszen mi tudjuk: minden magyar felelős minden magyarért!

- írta Mihálffy Béla közösségi oldalán.

ahah

Hozzátette: a nemzeti összetartozás erejével most a békéért kell kiállnunk! 103 évvel a trianoni békediktátum aláírása után, a magyarság bizonyította, hogy a legnehezebb időket is képes átvészelni, ha összefog. A legsötétebb és legnehezebb pillanatokban számíthattunk egymásra, és ez a nemzeti összetartozás mentett meg minket! Ma háborús időket élünk, számtalan veszély leselkedik a magyarságra határon innen és túl.

djj

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!