Veszprémben 80, Sopronban 70, Miskolcon 60 százalékkal győzött a Fidesz–KDNP jelöltje

Három településen is fölényes győzelmet arattak a kormánypárti jelöltek a vasárnap megtartott időközi önkormányzatiképviselő-választásokon Soprontól Veszprémen át Miskolcig.

        Fidesz-KDNP  

Kovács Áron, a Fidesz–KDNP jelöltje nyerte a veszprémi időközi önkormányzati választást a szavazatok több mint 80 százalékával – tájékoztatta vasárnap az MTI-t a megyeszékhely jegyzője. Mohos Gábor közölte: Kovács Áron 655 szavazatot kapott, az ellenzéki Zelenák Adriánra (LMP) pedig 160-an voksoltak.

Sopronban is nagy fölénnyel győzött a kormánypártok jelöltje: Filep Márk 69,01 százalékot szerzett, ez 570 szavazatot jelent, míg a szocialista Sógor Ferencre 180-an szavaztak (21,79 százalék). A többi szavazatot két független jelölt gyűjtötte be.

A Fidesz–KDNP jelöltje, Nagy Ákos fölényesen megnyerte a miskolci időközi önkormányzati választást, megszerezve a szavazatok közel 61 százalékát, ami 1147 voksot jelentett. A teljes ellenzéki spektrum és a teljes ellenzéki országos média által támogatott Erdei Sándor alias „Rokker Zsoltti” 698 választó támogatását tudta megszerezni (36,9 %).

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!