Emlékezés és főhajtás a Don-kanyarban harcolt hősök előtt

A KDNP Soproni szervezete a Don-kanyar áldozatainak és hőseinek tiszteletére emlékezett koszorúzással és mécsesgyújtással.

Sopron

A doni véres történelmi esemény 81. évfordulóján 35 kilométeres Sopron-Sopronkövesd útvonalon szervezett teljesítménytúra előtti megemlékezésen a soproni II. világháborús emlékműnél helyezte el a KDNP koszorúját és mécsesét Tóth Éva, a KDNP helyi elnöke.

FirtlFirtl Mátyás, korábbi KDNP-s országgyűlési képviselő, az Országos Választmány elnökségi tagja részvételével és gondolataival Kópházán a település megemlékezésén a Szent Márton templom falánál található emléktáblánál tartottak koszorúzást, majd a január 13-i, Sopronból indult teljesítménytúra Krasznoje ellenőrzőpontjánál Firtl Mátyás fejet hajtott a Doni katasztrófa áldozatainak emléke előtt.

Firtl

A doni katasztrófa évfordulóján megrendítően szép, személyes visszaemlékezést tett közzé Facebook-bejegyzésében Firtl Mátyás, korábbi országgyűlési képviselőnk.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!