Nyugat-Európa immunbetegségben szenved

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője, mögötte Aradszki András (KDNP) frakcióvezető-helyettes (KDNP Fotó: Váli Miklós)

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője az Országgyűlés keddi ülésén napirend előtti felszólalásában arról beszélt, hogy Nyugat-Európa egyes országai „immunbetegségben szenvednek”, elvesztették önvédelmi képességüket, „saját testük ellen fordulnak, beengednek egy idegen kultúrát és megtagadják saját kulturális identitásukat”. Szerinte ma a legnagyobb kárt a nyílt társadalom elmélet követői adják, akik a hagyományos identitás és a család helyett a magányos életformát, és az alternatív együttélést ajánlják, az egyházakat igyekeznek hitelteleníteni, a keresztény szimbólumokat pedig kiiktatni és az „európai egyesült államokat” hirdetik. Úgy vélte: Európa egyetlen reménye Közép-Európában van, ami még egy egészséges világot képvisel. 

Soltész Miklós (KDNP) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár a kormány nevében megfogalmazott válaszában úgy fogalmazott: egyes, magukat demokratának valló nyugat-európai és magyarországi pártok is támadják a kereszténységet, a közösségteremtést, a nemzetet és a családokat. Arról is a beszélt, hogy Magyarországon 50-60 „sorosista” civil szervezet van, amelyek célja a közösségek rombolása.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!