A pécsi KDNP vendége volt Vejkey Imre

A KDNP pécsi városi szervezet vendége volt Vejkey Imre, KDNP-s országgyűlési képviselő, Parlament Igazságügyi Bizottság elnöke, KDNP képviselőcsoportjának frakcióvezető-helyettese, a KDNP pártügyésze és a Magyar Parlamenti Immacsoport  alapítója.

Pécs

A népes közönség megismerhette a parlamenti immacsoport alapításának körülményeit és, hogy a nemzetközi kapcsolatokban is milyen rendkívüli szerepet játszik a parlamenti immareggeli.

A közös kiállás az Üldözött Keresztényekért ügyében még az előző amerikai vezetés idején, illetve Pécsi kapcsolatra is fény derült, hiszem anyai ágon a család a városban lakott egészen a Hortobágyra való kitelepítésig.

Pécs

A pécsi kötődés megmaradt a keresztszülők révén és máig szeret visszajárni városunkba. Szóba került a KDNP szerepe országosan, mely szerepet iránytűként jellemezte, mely segíti a miniszterelnököt. Európai térben már nehezebb a helyzete a KDNP-nek  a liberális és LMBTQ lobbi látványos nyomulása miatt. 

Pécs

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!