Simicskó István nem látja értelmét a szocialistákkal való vitának

Nincs értelme vitatkozni az „országot tönkretevő, saját korrupciós ügyeinek súlya alatt összeomló MSZP-vel” – írta közleményében Simicskó István, a Fidesz-KDNP szövetség országgyűlési képviselőjelöltje Molnár Gyula, az MSZP XI. kerületi országgyűlési képviselőjelöltjének nyílt levelére reagálva, amelyben a szocialista képviselő nyilvános vitára hívta ki a Fidesz-KDNP jelöltjét. A kereszténydemokrata politikus úgy fogalmazott: „vitán felül áll, hogy a magyar emberek vasárnap eldöntötték, milyen irányt akarnak Magyarországnak, a kérdés a második fordulóban már csak az, hogy ehhez mekkora nemzeti egységet biztosítanak” .

Simicskó István, a Fidesz-KDNP szövetség országgyűlési képviselőjelöltje szerint nincs értelme vitatkozni az „országot tönkretevő, saját korrupciós ügyeinek súlya alatt összeomló MSZP-vel”.

A kereszténydemokrata politikus közleményében Molnár Gyula, az MSZP XI. kerületi országgyűlési képviselőjelöltjének nyílt levelére reagált, amelyben a szocialista képviselő nyilvános vitára hívta ki a Fidesz-KDNP jelöltjét.
    
„Vitán felül áll, hogy a magyar emberek vasárnap eldöntötték, milyen irányt akarnak Magyarországnak, a kérdés a második fordulóban már csak az, hogy ehhez mekkora nemzeti egységet biztosítanak” – hangsúlyozta Simicskó István.
    
Molnár Gyula, a XI. kerület szocialista polgármestere azt kérte a Fidesz-KDNP jelöltjétől, április 14. és 22. között jelöljön meg egy időpontot, amikor az Újbuda TV nyilvánossága előtt le tudnak ülni, hogy megbeszéljék, milyen jövőt képzelnek el Budapest és a XI. kerület lakóinak.
    
Az első fordulóban ebben a választókerületben született az MSZP szempontjából az egyik legszorosabb eredmény: Simicskó István 44,48 százalékot, Molnár Gyula 38,22 százalékot ért el.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!