A nemzeti ügyek kormánya adócsökkentésre, a korrupció és a bürokrácia visszaszorítására készül

Orbán Viktor szerint Magyarország jobb annál, és sokkal többre képes, mint amennyit ma mutat magából. A Fidesz elnöke az EU-tagországok budapesti nagyköveteivel folytatott tárgyaláson beszélt arról is, hogy „a nemzeti ügyek kormánya” adócsökkentésre, a korrupció és a bürokrácia visszaszorítására, a közpénzügyi és az önkormányzati rendszer megreformálására vállalkozik. Mint mondta: ha pártja kormányra kerül, azért fog dolgozni, hogy az emberek fizetésének minél kisebb része menjen el a rezsire.

Orbán Viktor szerint Magyarország jobb annál, és sokkal többre képes, mint amennyit ma mutat magából. A Fidesz elnöke az EU-tagországok budapesti nagyköveteivel folytatott tárgyaláson azt is mondta: ha pártja kormányra kerül, azért fog dolgozni, hogy az emberek fizetésének minél kisebb része menjen el a rezsire.

A megbeszélésén elhangzott, hogy Magyarország változás előtt áll, amelynek már csak a mértéke kérdéses. Szijjártó Péter szóvivő közlése szerint Orbán Viktor a diplomaták előtt beszélt arról is, hogy „a nemzeti ügyek kormánya” adócsökkentésre, a korrupció és a bürokrácia visszaszorítására, a közpénzügyi és az önkormányzati rendszer megreformálására vállalkozik.

Szóba került a külföldi tulajdonban lévő közszolgáltatási cégek működése is: ezzel kapcsolatban a Fidesz elnöke emlékeztetett arra, hogy az ezekkel a cégekkel kötött szerződések több mint tíz éve születtek, ezért ezeket egyenként át kell tekinteni, és ahol lehet, meg kell állapodni.

Orbán Viktor elfogadhatatlannak nevezte, hogy Magyarországon több millió ember fizetésének 70-80 százalékát felemésztik a közüzemi díjak, „ezért a nemzeti ügyek kormánya az első perctől kezdve azért fog dolgozni, hogy a fizetések minél kisebb része menjen el a rezsiköltségekre”.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!