Április 11-én a választók majd megítélik a miniszterelnök tevékenységét

A Kereszténydemokrata Néppárt szerint április 11-én a választók ítélik meg Bajnai Gordon kormányfő tevékenységét – jelentette ki Halász Zsuzsa, a párt szóvivője a miniszterelnök öntömjénező értékelésére reagálva. A KDNP szóvivője hangsúlyozta: lehet, hogy Bajnai Gordon „sikeresnek, szerényebben szólva eredményesnek” tartja a válságkezelést, de a dolog úgy áll, hogy az emberek ezt másként gondolják.

Most azt lehet látni, hogy a magyar emberek őt és általa „bölcs parlamenti többségként” emlegetett kormánypártot egyszerűen el fogják zavarni, mivel az elmúlt 8 esztendő tapasztalatai alapján a jövőben – Bajnaihoz hasonlóan maguk is – „szeretnék az elviselhetetlent elkerülni”.
    
Bajnai Gordon a Parlamentben tartott nemzetközi sajtótájékoztatóján azt mondta: Magyarország a válságkezelés legnehezebb szakaszán túljutott, de a válság még nem ért véget. A miniszterelnök szerint a válságkezelés „sikeres volt, szerényebben szólva pedig eredményes”.
    
Bajnai Gordon szerint a válságból le kell vonni a tanulságokat, mint egy súlyos betegségből, amely életformaváltást követel. A tanulságokat két közmondásban foglalta össze: „sosem szabad tovább nyújtózkodnunk, mint ameddig a takarónk ér”, illetve „ki mint vet, úgy arat”.
    
Halász Zsuzsa úgy fogalmazott:  a KDNP örül, hogy Bajnai Gordon tanúbizonyságát adta annak, hogy a magyar közmondások gazdag tárházából kettőt is ismer, és választását is találónak tartja, hiszen ha az MSZP és tettestársa, az SZDSZ politikai elitjét tekintik, akkor ők kétségtelenül „igen jól arattak és a takarójuk is elég nagy volt”. A szóvivő az aranykoszorús szocialista és liberális „aratók” sorában példaként említette Hagyó Miklóst, Zuschlag Jánost, Mesterházy Ernőt, Hunvald Györgyöt, Benedek Fülöpöt.
    
Halász Zsuzsa a munkahelyek megőrzéséről, a tartós gyarapodás útjára lépésről, a Nemzetközi Valutaalap mentőövéről szóló kormányfői kijelentésekre stílszerűen egy magyar közmondással reagált: „a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát” – mondta, hozzátéve: már csak tízet kell aludni, amíg ez megtörténik.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!