Az MSZP célja a kormánypártok lejáratása

Az MSZP szavazatszerzési igyekezetében semmilyen eszköztől nem riad vissza. Nyilatkozatában a kormánypártok tudatos lejáratása érdekében csúsztat és vagdalkozik. A KDNP által képviselt családkép szerint a gyermek, aki szüleivel él, családot alkot, függetlenül attól, hogy szülei milyen párkapcsolati formát választottak. Gyermek és gyermek között nem teszünk különbséget. Ezért nem igaz az MSZP azon állítása, hogy az élettársi kapcsolatban élő szülők nem alkotnak családot.

A gyermektelen párok szándékunk szerint szabadon dönthetnek arról, hogy milyen szoros köteléket választanak. Ebbe a közösen meghozott döntésbe nem kívánunk beavatkozni, elfogadjuk, ha valaki nem kíván a házasság jogkövetkezményeivel élni. Ezeket semmilyen formában nem erőltethetjük rájuk – legyen szó akár az öröklés vagy egyéb más kérdésekről – és nem tudjuk támogatni az önmagukat baloldalinak tartó politikai tömörülések ez irányú törekvéseit.

A kapcsolatok jogi következményeit a régi Ptk-val szemben az új törvény a mai társadalmi igényeknek megfelelően szabályozza.

Az egynemű párok élettársi kapcsolatát a 2009-ben meghozott törvény részletesen, az érintettek elfogadásával szabályozza.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!