Bajnaiék csak a túllicitáláshoz értenek

Bajnai Gordonék csak a túllicitáláshoz értenek – írta közleményében a Kereszténydemokrata Néppárt. A KDNP emlékeztet mindenkit, hogy a Bajnai-Gyurcsány kormányok alatt a magyar emberek rezsiköltségeit tizenötször emelték, amelynek következtében a gáz ára megháromszorozódott, a villamos energia pedig a duplájára nőtt. Ilyen előzmények után ki hinne egy olyan formációnak, ahol vezető szerepet tölt be egy ex-Gyurcsány miniszter, egy drogliberalizációval kétes hírnevet szerzett aktivista és egy LMP-t szétrobbantó Jávor Benedek? tették fel a kérdést.

A KDNP közleménye

Bajnaiék csak a túllicitáláshoz értenek. Az önmagát korábban válságkezelőnek tituláló Bajnai Gordon – látva a kormányoldal sikeres rezsicsökkentési lépéseit – csak arra volt képes, hogy szomorú arccal panelházak elé álljon és "alternatív opcióként" többszörös rezsicsökkentési megoldásokat ígérgessen.

A Kereszténydemokrata Néppárt emlékeztet mindenkit, hogy a Bajnai-Gyurcsány kormányok alatt a magyar emberek rezsiköltségeit tizenötször emelték, amelynek következtében a gáz ára megháromszorozódott, a villamos energia pedig a duplájára nőtt. Ilyen előzmények után ki hinne egy olyan formációnak, ahol vezető szerepet tölt be egy ex-Gyurcsány miniszter, egy drogliberalizációval kétes hírnevet szerzett aktivista és egy LMP-t szétrobbantó Jávor Benedek?

Javasoljuk az ellenzéki pártoknak, hogy a lakosság érdekeire tekintettel tegyék félre szavazatszerző koncepcióikat és támogassák Magyarország kormányának tehercsökkentő lépéseit!   

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!