A baloldal nem képes elfogadható jelöltet állítani

Falus Ferenc visszalépése a fővárosi megmérettetéstől bizonyítja, hogy a baloldal nem képes elfogadható jelöltet állítani. Aki mögé most baloldali pártok beálltak, nem más, mint Bokros Lajos. Szerencsére a magyarok még nem felejtették el, hogy a Horn-kormány egykori minisztere milyen, családokat megnyomorító gazdaságpolitikai szemléletet képviselt, és nem felejtették el a nevéhez köthető súlyos megszorításokat sem.

Budapest a nemzet fővárosa, ahhoz, hogy egy élhetőbb és jobban működő világváros legyen, nem a megszorítások politikájának feltétlen hívére, hanem kiszámítható, döntésképes és pozitív irányításra van szükség. Tarlós István főpolgármestersége alatt megindult a város fejlődése. Jelenleg rendezettség és kiérlelt koncepció jellemzi azt a várospolitikát, amit a választó polgárok reményeink szerint október 12-én szavazatukkal is megerősítenek majd.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!