A bukott balliberális oldalon minden és mindenki ugyanaz

A bukott balliberális oldalon minden és mindenki ugyanaz, mint 20 éve. Az ál-baloldali és ál-liberális vezetők ismét saját egzisztenciális érdekeiket helyezték a közérdek elé, a saját helyüket biztosították be a pártlistán, mint tették ezt bukásuk után az amerikai ösztöndíjakkal. Az új MSZP–SZDSZ-koalíció kísértetiesen emlékeztet a régire, a baloldali megújulás pusztán szöveg és marketing.

Az újak álarca mögött a régi balliberális garnitúra bújik meg, vezetőik pedig most már nyíltan is színt vallottak: ha voltak is elveik, azokat feladták a pozíciókért.

Nem is várható más ettől a társaságtól, mint a bankok ismételt felkarolása, a nemzetközi tőke érdekeinek szolgálata. Semmibe fogják venni azt a tehermegosztást, ami az utóbbi 4 év eredményeként az emberek válláról jelentős terheket rakott a bankok hátára. A Fidesz-KDNP viszont tovább kívánja enyhíteni a családok terheit és a devizahitelesek megvédése során ismét számon kéri a bankokat.

Felszólítjuk a bukott balliberális együttest, hogy azonnal hozzák nyilvánosságra, hány százmilliárdot akarnak visszafolyatni a bankokhoz? Hozzák nyilvánosságra, hány százmilliárdot fognak ebből fizetni a magyar emberek? Hozzák nyilvánosságra, hogy miben egyeztek meg a régi szocialisták és a régi szabad demokraták az emberek feje fölött?

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!