Elhunyt Arnóth Sándor fideszes országgyűlési képviselő

Autóbalesetben meghalt Arnóth Sándor fideszes országgyűlési képviselő, Püspökladány polgármestere.  A városházára kitűzték a gyászlobogót. Arnóth Sándorban tiszteletreméltó, becsületes, a hazájáért híven dolgozó társunkat veszítettük el. Szeretteinek gyászában a párt és a frakció osztozik. Arnóth Sándort a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség és a Magyar Országgyűlés saját halottjának tekinti – áll a Fidesz közleményében. A Kereszténydemokrata Néppárt mély fájdalommal értesült Arnóth Sándor haláláról. Püspökladány tisztességes és őszinte polgármesterének elvesztése komoly veszteséget jelent az ország megújításáért tett lépések közepette – írja a KDNP részvétnyilvánító közleményében.

A baleset szerda este fél tizenegy körül az M3-as autópálya 42-es kilométerénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon történt, amikor egy autó a forgalommal szemben hajtott fel az autópályára, ahol frontálisan ütközött az Arnóth Sándort szállító, szabályosan közlekedő személygépkocsival.

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség és a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja mély fájdalommal és megrendüléssel tudatja, hogy Arnóth Sándor, a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség országgyűlési képviselője, Püspökladány polgármestere szerdán éjszaka tragikus körülmények között elhunyt – írja közleményében a Fidesz-frakció. Arnóth Sándorban tiszteletreméltó, becsületes, a hazájáért híven dolgozó társunkat veszítettük el. Szeretteinek gyászában a párt és a frakció osztozik. Arnóth Sándort a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség és a Magyar Országgyűlés saját halottjának tekinti – olvasható a dokumentumban.

Mély fájdalommal értesült a Kereszténydemokrata Néppárt, hogy pártszövetségesünk egyik országgyűlési képviselője, Arnóth Sándor tragikus körülmények között elhunyt. Püspökladány tisztességes és őszinte polgármesterének elvesztése komoly veszteséget jelent az ország megújításáért tett lépések közepette.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!