Falus Ferencnek és a baloldali pártoknak harmatgyenge a jövőképe

Az ellenzék szombati rendezvényéből is napnál világosabban kitűnt, hogy Falus Ferenc és a baloldali pártok harmatgyenge jövőképpel és igen csekély hivatástudattal kívánják elnyerni a budapestiek támogatását az önkormányzati választásokon. A hatalomért remegő Gyurcsány Ferenc beszédében ismét bebizonyította, hogy teátrális szónoklásnál többre nem képes.  A Kereszténydemokrata Néppárt közleménye.

Képtelen igazi víziót kínálni a polgároknak, miközben politikai motivációja egyetlen gondolatra épül: eltörölni a pár hónapja ismét kétharmados felhatalmazást nyert keresztény-jobboldali kormányzatot. A bukott miniszterelnök önmagát a demokratikus intézményrendszer letéteményesének állítja be, holott az emberek még tisztán emlékeznek, hogy az ő miniszterelnöksége idején a karhatalom teljes erővel támadott rá 2006-ban a békésen ünneplő tömegre.

A KDNP javasolja Gyurcsány Ferencnek, hogy vegye észre saját határait, hagyjon fel a kisstílű politikai haszonszerzésből a kormányerők démonizálásával és ahelyett – ahogyan azt hétvégi beszédben is tette – az oktatási rendszert szapulja, inkább folytassa elveszett diplomamunkájának idejekorán abbahagyott keresését az Apró-villa falai között!

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!