Fiatal szakpolitikusok a KDNP Foglalkoztatáspolitikai Szakbizottságának élén

A Kereszténydemokrata Néppárt Foglalkoztatáspolitikai Szakbizottságának hétfőn megtartott újjáalakuló tisztújító ülésén a gazdaságélénkítés és munkahelyteremtés iránt elkötelezett fiatal szakértőkből álló elnökség került megválasztásra. Az új elnök Kovács Péter elmondta, hogy a munkát, mint az ember természetes jogát és hivatását képviselő szakbizottság a következő időszakban amellett, hogy szakpolitikai ajánlásokat fogalmaz meg a KDNP országgyűlési képviselőcsoportja számára nyilvános rendezvényeket szervez és széles körű párbeszédet kezdeményez munkavállalókat és munkáltatókat tömörítő szervezetekkel egyaránt.

Szolnoki Szabolcs, a szakbizottság titkára hangsúlyos témáik között a családbarát foglalkoztatást - különösen az atipikus munkaformákat, a vállalkozóvá válást, az elvándorolt magyarok hazatérését és a pályakezdők munkaerő-piaci helyzetét említette.

Vejkey Imre, a KDNP Szakértői Tanácsának elnöke kiemelte, hogy a kereszténydemokraták a rendszerváltoztatáskor száz pontban foglalták össze stratégiai céljaikat, melyek napjainkra jórészt már megvalósultak, ezért a jövőre vonatkozó megvalósítandó feladatokat újra kell definiálni. Ebben a munkában a KDNP Országos Szakbizottságaira különösen fontos feladat hárul

A szakbizottság minden olyan KDNP tagot vár, akiket a munkaügyi és foglalkoztatáspolitikai kérdések érdekelnek. A csatlakozási szándékot Kovács Péternél a kovacs.peter [kukac] iksz.net (kovacs[dot]peter[at]iksz[dot]net) e-mailcímen lehet jelezni.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!