Hamisnak bizonyultak a vádak

A miskolci önkormányzat Fidesz és KDNP frakciójának vezetői szerint nem igazak azok a vádak, amely szerint a város polgármesterének háza előtt út épült volna – hangzott el a két frakcióvezető sajtótájékoztatóján. Molnár Péter, a miskolci önkormányzat KDNP frakciójának vezetője kijelentette: felkérik a város jegyzőjét, hogy tíz évre visszamenőleg tételesen vizsgálja ki, hogy milyen városi építkezések történtek miskolci politikusok lakókörnyezetében, az összefoglaló jelentés pedig kerüljön fel Miskolc honlapjára.

Kiss János (Fidesz) úgy fogalmazott: a város polgármesterének háza előtt egyetlen méter aszfalt nem épült. Mind mondta: ezt azért fontos közölni, mert az elmúlt napokban támadás érte Miskolc polgármesterét, azt állították a vádlók, hogy a polgármester előnyt élvezett, mert a háza előtt leaszfaltozták az utat.

A frakcióvezető szerint a vádlók állításaikat nem ellenőrizték, annyi dolguk lett volna, hogy elsétálnak a polgármester házához, és vetnek egy pillantást az érintett útszakaszra, (...) a vádlókat az igazság nem is érdekelte. Néhány óra alatt kiderült az a szikár és perdöntő tény, hogy a polgármester háza előtt egy méter aszfalt sem épült, a vád összeomlott – tette hozzá Kiss János.

A Blikk című napilap adott hírt arról, hogy a miskolci polgármester háza előtti út aszfaltburkolatot kapott, csakúgy, mint Zsiga Marcell (Fidesz-KDNP) alpolgármester újonnan vásárolt háza előtti útszakasz is. Kriza Ákos (Fidesz-KDNP), Miskolc polgármestere hétfői sajtótájékoztatóján méltatlannak, igaztalannak nevezte azon vádakat, amely szerint háza előtt azért újították fel, aszfaltozták le az utcát, mert ő a borsodi megyeszékhely vezetője.

A városvezető azt mondta: még nem volt polgármester akkor, amikor a háza előtti utca felújítása megkezdődött.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!