Hit- és erkölcstan könyvet ajánloptt fel a KDNP Vadai Ágnesnek

A Kereszténydemokrata Néppárt arra hívta fel a Demokratikus Koalíció figyelmét, hogy több lehetőség közül képtelenség úgy választani, hogy a választás eredménye valahol ne legyen nyilvántartva. A kisebbik kormánypárt szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: készséggel felajánlanak Vadai Ágnes számára egy hit- vagy erkölcstan könyvet, de hogy melyiket választotta, titokban tartják.

A Kereszténydemokrata Néppárt közleménye

Az állandó feltűnési vágytól hajtott (ex-MSZP-s) Demokratikus Koalíció most éppen a kötelező hit- és erkölcstan oktatását nehezményezi. Az elmúlt időszak Jobbikos "listázási botránya" nyomán a Gyurcsány vezette formáció is azonnal a közbeszédbe jól beleégett listázást vizionálja. Szerintük a családok nyilvántartását teszi majd lehetővé az, hogy valaki a hit- vagy az erkölcsoktatást választja.

Szeretnénk felhívni a parlamenti frakcióval nem rendelkező, ám annál hangosabb politikai alakzat tagjait, hogy több lehetőség közül képtelenség úgy választani, hogy ezen választás eredménye valahol ne legyen nyilvántartva. Amennyiben valaki előfizet egy újságra, akkor nyilvántartják, hogy melyik lapot szeretné (s melyiket nem) – mégsem kiált senki jogorvoslatért ez ügyben. Ha pedig valaki mondjuk egy Szemlőhegy utcai villába költözik és nem egy újpesti panelbe, akkor a lakcímnyilvántartás alapján is ki lehet következtetni, hogy az illető igen jómódú…

A DK-nak az erkölcstan bevezetését támadó kirohanásai mutatják a legfényesebben: éppen az eljátszott felháborodást hangoztató politikusaiknak lenne ezen ismeretekre a legnagyobb szükségük! Meg kellene tudniuk különböztetni, hogy mi a jó és mi a rossz. Amennyiben kívánja, készséggel felajánlunk az ügyben megszólaló Vadai Ágnes számára egy hit- vagy erkölcstan könyvet – de hogy végül melyiket fogadja el a KDNP-től, azt szigorúan titokban tartjuk majd!
 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!