Jogunk és kötelességünk, hogy alakítsuk az ország sorsát

Semjén Zsolt, nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes álláspontja szerint minél magasabb a részvétel az EP-választáson, annál inkább hitet tesz a magyar nemzet amellett, hogy nem közömbös számára, mi történik Európában. A KDNP elnöke kijelentette: minden megválasztott képviselőnek az a küldetése, és akkor teszi jól a dolgát, ha magyar vonatkozásban a szeme előtt lebeg Szent István öröksége, és a nemzeti érdekeket képviseli.

A kormányfő helyettese, a Kereszténydemokrata elnöe újságíróknak, miután délelőtt felesége és édesanyja társaságában leadta voksát az EP-választáson, a főváros II. kerületében hangsúlyozta: Magyarország Európa része, jogunk és kötelességünk, hogy alakítsuk a sorsát.

Pártpolitikai hovatartozás nélkül minden megválasztott képviselőnek az a küldetése, és akkor teszi jól a dolgát, ha magyar vonatkozásban a szeme előtt lebeg Szent István öröksége, és a nemzeti érdekeket képviseli, másfelől figyelembe veszi az unió alapítóatyáinak örökségét – jelentette ki  Semjén Zsolt. Hozzátette: ez esetben a megválasztott képviselő jól fogja tenni a dolgát mind Magyarország, mind az unió javára.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!