A kötelező betelepítési kvóta és a családtámogatás ügye lesz a kihelyezett kormánypárti frakcióülés két fő témája

Megkezdődött Velencén a péntekig tartó háromnapos Fidesz-KDNP-frakcióülés. A kormánypártok tanácskozásának két központi témája a kötelező betelepítési kvóta és a családtámogatás ügye lesznek. A megbeszélések eredményéről Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke fog beszámolni szerda esti politikai értékelő beszédében.
 


Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt parlamenti frakcióvezetője érkezik a Fidesz-KDNP frakciószövetség háromnapos kihelyezett ülésére a velencei Velence Resort & Spa szállodához 2017. szeptember 13-án. (MTI Fotó: Máthé Zoltán)


Latorcai János, az Országgyűlés kereszténydemokrata alelnöke, a KDNP frakcióvezető-helyettese érkezik a Fidesz-KDNP frakciószövetség háromnapos kihelyezett ülésére. (MTI Fotó: Máthé Zoltán)


Soltész Miklós, a kereszténydemokrata párt országgyűlési képviselője, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára érkezik a Fidesz-KDNP frakciószövetség háromnapos kihelyezett ülésére. (MTI Fotó: Máthé Zoltán)


Rétvári Bence, a kereszténydemokrata párt országgyűlési képviselője, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára érkezik a Fidesz-KDNP frakciószövetség háromnapos kihelyezett ülésére a velencei Velence Resort & Spa szállodához 2017. szeptember 13-án. (MTI Fotó: Máthé Zoltán)