A Kereszténydemokrata Néppárt nagyra becsüli a magyar családok teljesítményét

A Kereszténydemokrata Néppárt közleményében fejtette ki álláspontját, amely szerint elégtételnek tartja, hogy Brüsszelben az ország elleni túlzott hiány eljárás megszüntetését javasolták a Pénzügyminiszterek tanácsának. Az Európai Bizottság jelentése ezzel elismerte, hogy Magyarország jobban teljesít. A Bizottság végre magába szállt és hivatalosan is elismerte a magyar családok, a gazdaság és a kormány teljesítményét.

Magyarország a Gyurcsány és a Bajnai kormányok csődje következtében csaknem 9 évig szenvedte az eljárás következményeit, a vállalati hitelezést lebénította a magas kamat, a magas árfolyam devizahiteles családok százezreit kínozta meg, a katasztrofális mértékű eladósodás az ország szuverenitásának elvesztésével fenyegetett.

A magyar családok, az emberek azonban együttműködtek a Fidesz-KDNP kormánnyal, ezért sikerült a költségvetés hiányát három év távlatában is 3 százalék alá csökkenteni. Magyarországon most 100 ezerrel több ember dolgozik, mint 3 éve, miközben a munkahelyvédelmi akcióval több, mint 600 ezer dolgozót sikerült megvédeni. A KDNP nagyra becsüli a munkából élő családok teljesítményét, akik a legtöbbet adták hozzá az ország erőfeszítéseihez.

A magyar vállalatok túlélték az előző kormányok dilettantizmusát, képesek voltak növelni az exportot és a külföldi cégeknek történő beszállítást. A KDNP szerint a magyar KKV-k példamutatóan gazdálkodtak a válság közepette. Teljesítményük nagyban hozzájárult a GDP megkapaszkodásához és ahhoz, hogy az ország ismét vonzó célponttá vált a külföldi vállalatok számára.

A családok, a gazdálkodók és a kormány munkájának közös eredménye, hogy Magyarország jobban teljesít. Minden gazdasági mutatószám ezt igazolja: tartósan 3% alatti a hiány Bajnai kormányának 9 százaléka helyett, 4,5 százalékkal rekord alacsony a jegybanki alapkamat a Gyurcsány időszak 9%-a helyett, az ország-kockázati felár rekordszintjére csökkent az előző kormányok idején tapasztalt csúcsmagassága helyett. Tavaly a GDP-hez viszonyítva Magyarországra érkezett a legtöbb működő tőke, és a deficit-eljárás megszüntetésével most már az Európai Bizottság is igazolta, hogy Magyarország sikeres a válságkezelésben.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!