A kormány köszöntötte a hívőket az ünnep alkalmából

Megbecsüléssel és szeretettel köszöntött minden hívőt a kereszténység legnagyobb ünnepe, húsvét és a zsidó peszách alkalmából a magyar kormány nevében Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében. „Húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe. A feltámadás az idei naptárban együtt áll peszách ünnepével, keresztények és zsidók közösségei egy adnak hálát a Teremtőnek." – fogalmazott Semjén Zsolt ünnepi köszöntőjében.

A kormányfő kereszténydemokrata helyettese azt írta, húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe. A feltámadás az idei naptárban együtt áll peszách ünnepével, amikor a zsidóság a szabadulásra emlékezik – mutatott rá, hozzátéve: keresztények és zsidók közösségei egy időben imádkoznak, adnak hálát a Teremtőnek.

„Megbecsüléssel és szeretettel köszöntök minden hívőt az ünnepen Magyarország kormánya nevében" – fogalmazott Semjén Zsolt ünnepi köszöntőjében.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!