A kormány megvédi a nyugdíjak vásárlóértékét

A kormányzás egyik pillére a generációk közötti szolidaritás, ennek keretében megvédték és a jövőben is megvédik a nyugdíjak vásárlóértékét, ezért alaptalan minden olyan riogatás, amely az ellenkezőjét állítja – közölte a KDNP kedden az MTI-vel. A családok életében és a gyermekvállalás tekintetében a kiszámíthatóság és a tervezhetőség mindennél fontosabb - mutattak rá, példaként említve a családi adózás bevezetését, vagy a gyed korábbi rendszerének visszaállítását.
 

Állásfoglalásukban az elmúlt napok sajtóhíreire reagálva kiemelték: egy nagy, átfogó koncepció részét képezik azok a kormányzati intézkedések, amelyek a választások óta a kiszámítható családpolitikát és a biztos, fenntartható nyugdíjrendszer megteremtését célozzák.

A családok életében és a gyermekvállalás tekintetében a kiszámíthatóság és a tervezhetőség mindennél fontosabb - mutattak rá, példaként említve a családi adózás bevezetését, vagy a gyed korábbi rendszerének visszaállítását.

Kitértek arra is: biztosabb jövőt szeretnének a családoknak, ezért is dolgoznak azon, hogy a mindenkit terhelő rezsiköltségeket csökkentsék. A polgári törvénykönyv KDNP által javasolt módosításai azt a célt szolgálják, hogy minden megszülető gyermek számára biztosítva legyen a családban élés lehetősége - olvasható a közleményben.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!