A magyar családtámogatási juttatásokról beszélt Hoffmann Rózsa Strasbourgban

Magyarország mintakánt szolgálhat más európai országok számára számos családtámogatási intézkedés tekintetében – mondta Hoffmann Rózsa, a  Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselője Strasbourgban, az Európa Tanács (ET) parlamenti közgyűlésének ülésén, az európai szociális rendszerekről folytatott vitában. Ilyen modellértékű intézményként említette a családi adókedvezmény lehetőségét, illetve a gyermek hároméves koráig járó juttatásokat.

A strasbourgi vitában arról az előterjesztésről esett szó, amely azt tekintette át, hogy az egyes európai országokban milyen szabályozás, illetve gyakorlat érvényesül a gyermekeknek a családi környezetből történő kiemelésére.

Hoffmann Rózsa támogatásáról biztosította az előterjesztést, amely mindenkor a gyermek érdekeinek figyelembe vételét tartja elsődlegesnek, valamint hangsúlyt helyez arra is, hogy a gyermeket óvni kell az erőszak mindenfajta megnyilvánulásától.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!