Magyarország elismerése a 2021-es vizes VB rendezési jogának odaítélése

A KDNP álláspontja szerint kvételes elismerés Magyarországnak a 2021-es vizes VB rendezési jogának odaítélése. Elismerése a sportsikereknek és a sportdiplomáciának, illetve a sportgazdasági erőfeszítéseknek. A KDNP közleményében hangsúlyozza: biztos abban, hogy a köznevelési rendszerbe épített mindennapos testnevelés, különösen az úszósport az egyik legjobb út a gyermekek szellemi, fizikai és lelki fejlődésének egyensúlyban tartásához.

A KDNP közleménye:

Kivételes elismerés Magyarországnak a 2021-es vizes VB rendezési jogának odaítélése. Elismerése a sportsikereknek és a sportdiplomáciának, illetve a sportgazdasági erőfeszítéseknek. A döntés igazolja, hogy a magyar kormány jó helyre tette a pénzt, amikor a hosszútávú, százmilliárdos nagyságrendű sporttámogatásról döntött. De nemcsak elismerés, lehetőség is a VB rendezés: lehetőség a beruházásoknak, a gazdaságnak, az úszó- és pólós utánpótlás-nevelésnek. A KDNP biztos abban, hogy a köznevelési rendszerbe épített mindennapos testnevelés, különösen az úszósport az egyik legjobb út a gyermekek szellemi, fizikai és lelki fejlődésének egyensúlyban tartásához. Ezzel erősebb generációt teremtünk a jövő Magyarországának és sportolóink a dicsőséges úszó és vízilabdázó hősök nyomdokaiba léphetnek.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!