Mesterházy mindenütt korrupciós ügyekbe ütközik

A Fidesz–KDNP szövetség szerint bárhová néz az MSZP miniszterelnök-jelöltje, például Újbudán is, korrupciós ügyekbe és betartatlan szocialista ígéretekbe ütközik. Botrányok vagy súlyos büntetőügyek rejlenek szinte mindegyik „eredmény” mögött, amelyeket ma délelőtt megtekintett Mesterházy Attila a főváros XI. kerületében – hangsúlyozta Rétvári Bence, a Kereszténydemokrata Néppárt oszággyűlési képviselője.

Rétvári Bence, a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselője, a frakciószövetség képviselőjelöltje közleményében tételesen sorra vette a felkeresett helyszíneket és azt írta:
a Móricz Zsigmond körtéri Gomba épületének felújítása ígéretével lassan egy fél évtizede kampányolnak a szocialisták, befejezését idén is megígérték.
    
Hozzátette: a négyes metró építése évek óta húzódik, a munkálatok megtöbbszöröződött költségei miatt még évtizedekig kell „nyögnie a hiteleket” a fővárosnak. Az építkezés befejezésének csúszása és az emiatti forgalmi nehézségek meghosszabbodása pedig immár években mérhető,  emellett a Bartók Béla úti házak falain ökölnyi repedések keletkeztek, melyekkel kapcsolatban a kivitelező csak széttárja a kezét – áll a közleményben. „Így hagyja cserben a kisembereket a kormány” – jegyezte meg Rétvári Bence.
 
A kereszténydemokrata politikus kitért arra is, hogy a szintén megtekintett kerületi egészségügyi szolgáltató Gyógyír Kft. előző, Molnár Gyula szocialista polgármester által kinevezett igazgatója a rendőrségi gyanú szerint több mint 100 millió forintos kárt okozott a kerületi betegellátásnak. A cég 2008-as működésével kapcsolatban sikkasztás, okirathamisítás, hűtlen kezelés gyanújával a BRFK gazdasági csoportja nyomozást folytat. A gyanúba keveredett volt igazgató munkajogi vezetője Molnár Gyula polgármester volt - fejtette ki.
   
„Bárhova néz tehát a szocialisták miniszterelnök-jelöltje, Újbudán is korrupciós ügyekbe és betartatlan szocialista ígéretekbe ütközik” – összegezte a tényeket a politikus.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!