Mindkét szavazatra szükség van

Orbán Viktor szerint az ország ma nagy bajban van és még talán soha nem volt ekkora szükség a Fideszre, mint ma. A párt elnöke a Fidesz 22. születésnapján a Zeneakadémián azt mondta: a Fidesznek olyan változást kell véghezvinnie, amely több mint forradalom. Közölte: a választásig hátralévő két hétben a legfontosabb, hogy mindenkivel megértessék, minden szavazatra szükség van, az összes, változást akaró ember mindkét szavazatára szükség van. Mindenki verje ki a fejéből azt, hogy ezt a választást már nem lehet elveszíteni – hívta fel a figyelmet.

Orbán Viktor szerint olyan nemzetet kell szervezni, amely soha többé nem tűri el, hogy olyan dolgokat tegyenek vele, mint amit az elmúlt nyolc évben a szocialisták tettek. Rámutatott: akik idejuttatták az országot, mindent meg fognak tenni, hogy nehezítsék a Fidesz dolgát, hogy akadályozzák a változást, ezért nagyon sokan kell lennünk, nagy túlerőben kell lennünk, hogy egyszer legyőzhessük az elmúlt nyolc év gondjait, a kiábrándultságot és a szocialisták visszahúzó és visszatérni akaró erőit.

A Fidesz 22 éves történetére utalva kifejtette: amit a Fidesz képvisel, nem egy ideológia, hanem egy eszmény, 22 évvel ezelőtt is a szabadság volt az eszménye, egy szabad és erős Magyarország képe lebegett az alapítók szeme előtt.

Kövér László szerint a Fidesz történetének legnagyobb kihívásának küszöbén, egy újabb választási siker előtt áll. A Fidesz választmányi elnöke sikertörténetnek nevezte pártja történetét, siker volt, hogy talpon tudtak maradni, és kormányt alakítani, és mert 2002-ben, a legfájóbb vereség után is talpon maradt a párt, majd felépítette a régió legerősebb politikai közösségét.

A politikus azt monda: 1988. március 30-án a Fiatal Demokraták Szövetsége egy olyan rendszerrel szemben bontott zászlót, amelyet hazaárulók hoztak létre idegen érdekeket kiszolgálva, amely emberek ezreit pusztította el, tíz-, százezreket börtönözött be és amelynek képviselői hazudtak reggel, délben és este, hazudtak minden hullámhosszon. Úgy folytatta: 22 éve nem olyan Magyarországról álmodtak, amelynek vezetői az elszegényített, manipulálható, megzsarolható emberek hátán kapaszkodnak fel újra a hatalom csúcsaira, és a rendszerben szervezett korrupció működtetése mellett nem haboznak arctalan terroristákat uszítani a népre.
   
A Fidesz bízik abban, hogy az általa létrehozott szövetséggel a nemzeti összefogást is szolgálja – mondta Balog Zoltán, az Országgyűlés emberi jogi bizottságának fideszes elnöke a Fidesz 22. születésnapjának ünnepségén a Zeneakadémián. Hangsúlyozta: súlyos, nagy feladat kapujában van a pártszövetség, amely milliók reményét testesíti meg. Emlékeztetett rá, hogy 37 fiatalember 22 éve a remény jegyében, a független, szabad, erős Magyarországért folytatott küzdelme döntő pillanathoz érkezett.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!