A munkanélküliség csökkentése alapja az emberibb élet megteremtésének

A munkanélküliség csökkentése a kormányzat egyik kiemelten felvállalt feladata, ez az egyik alapja az emberibb élet megteremtésének – áll a Kereszténydemokrata Néppárt közleményében. A KDNP a foglalkoztatási helyzet javulását különösen fontosnak nevezte, mivel a gyermeket nevelők, a családok biztonságának alapja a kiszámítható, munkáért szerzett jövedelem.

A Kereszténydemokrata Néppárt közleménye

A munkanélküliség csökkentése a kormányzat egyik kiemelten felvállalt feladata, ez az egyik alapja az emberibb élet megteremtésének. Különösen fontos ez a gyermeket nevelőknek, hiszen a családok biztonságának alapja a kiszámítható, munkáért szerzett jövedelem. A foglalkoztatás növelése és a munkanélküliség visszaszorítása a rezsicsökkentés hatásával együtt nemcsak forintokban mérhető javulást, hanem egy lelkileg egészségesebb társadalom lehetőségét is ígéri.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!