Nem adóztatja meg a kormányzat a nyugdíjakat

Rémhírkeltésnek nevezte a KDNP az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében azokat az ellenzéki félelmeket, hogy a kormányzat megadóztatná a nyugdíjakat, vagy a százezer forint fölötti nyugdíjakat 20 százalékkal csökkentené. Leszögezték: a nyugdíj-megállapítás szabályai változatlanok maradnak, a nyugdíjak továbbra is személyijövedelemadó-mentesek, és azok értékének megőrzését továbbra is kiemelt fontosságúnak tartják a kormánypártok.

Ez a politikai blöff ismét megdőlt, hiszen a kormányzat a pénteki napon benyújtotta azt a törvényjavaslatát, amely nem hogy lefaragna a szépkorúak pénzéből, de éppen a szocialistáktól szellemiségben nem túl messze álló Horn Gyula kormányzása alatt elfogadott 1997. évi LXXXI. törvény azon passzusát törli, miszerint 2013-tól be kell vezetni a nyugdíjak megadóztatását - tartalmazza a KDNP közleménye.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!