Oltalmazni kell a hungaricumokat

Pálffy István az ATV Jam című műsorában elmondta: a pályaváltást előidéző közvetlen döntés az utóbbi két év során érlelődött meg benne. Beszélt egyik saját kezdeményezéséről is, miszerint a közmédia köteles lenne majd beszámolni a hungaricumokról, azaz a Kárpát-medencében regionális szinten oltalmaztatná a hungaricumokat egy általa kitalált új védelmi rendszerrel.

Pálffy István az ATV Jam című műsorában elmondta: a pályaváltást előidéző közvetlen döntés az utóbbi két év során érlelődött meg benne, ekkor indult el ugyanis az a folyamat, ami televíziós pályafutásának feladásához vezetett, mert méltatlan körülmények közé kényszerítették. A döntést erősítette, hogy több régi és közeli barátja van a KDNP-ben, akikkel „50 éve együtt gondolkozik”.

Döntését az is előidézte, hogy egyrészről teljesen kiszeretett a televíziózásból, másrészről beleszeretett a politikába, az igazi szabadság ugyanis szerinte az, hogy valamilyen értékrend mellé kiállunk és ilyen módon függetlenek leszünk másoktól.

Az interjúban elhangzott, hogy  Farkasházy Tivadart „szánalmas humortalan humoristának” tartja és megemlítette azt is, hogy a Hócipő „milliókat nyalt fel Gyurcsányéktól”. Szerinte Teddy jó humorista volt valamikor, de sajnos elfáradt az utóbbi 8 évben, ahogy sokan mások is az utóbbi időszakban. Úgy véli: az minősíti a humor értékét, hogy megvásárolták-e vagy sem.

Pálffy István beszélt egyik saját kezdeményezéséről is, miszerint a közmédia köteles lenne majd beszámolni a hungaricumokról, azaz a Kárpát-medencében regionális szinten oltalmaztatná a hungaricumokat egy általa kitalált új védelmi rendszerrel, melynek védelme kiterjedne gondolatiságokra is (pl. Kodály-módszer, székely vicc).

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!