Ruhaosztás rászoruló idős embereknek Budapesten és Kisvárdán

Budapest Belvárosában és Kisvárdán osztanak ruhát a rászoruló idős embereknek a Segítő Kezek az Idősek Biztonságáért országos mintaprogramhoz érkezett felajánlásból. A program elindítója, Jeneiné dr. Rubovszky Csilla miniszteri biztos a ajándék egyik részét a belvárosi, másik részét a Kisvárdán élő időseknek ajánlotta fel. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei város csatlakozott először a belvárosi mintaprogramhoz.

A Segítő Kezek az Idősek Biztonságáért országos mintaprogram részére nagyobb mennyiségű ruhafelajánlás érkezett. Az ajándékozó ezzel kívánja támogatni az idősek segítésére létrejött programot, és felkérte Jeneiné dr. Rubovszky Csilla miniszteri biztost, hogy Budapest Belvárosában ruhaosztás keretében juttassa el az adományt az időseknek A miniszteri biztos úgy döntött, hogy a ruhák egy részét a Belvárosnak, a többit a Szabolcs-Szatmár Bereg megyében lévő hátrányos helyzetű településnek, Kisvárdának ajánlja fel, amely elsőként csatlakozott a belvárosi mintaprogramhoz. A ruhák másik részét 2013. november 8-án adják át Kisvárdán.

Időpont: 2013. november 6. 14:00 
Helyszín: Idősek klubja, 1053 Budapest, Magyar u. 12-14.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!