Semjén Zsolt a Szentatya áldását kérte Magyarországra

Általános kihallgatáson fogadta Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettest a Vatikánban XVI. Benedek pápa – számolt be a látogatásról közleményében a  Miniszterelnökség. A Kereszténydemokrata Néppárt elnöke a beszélgetés során szólt hazánk nehéz helyzetéről és a pápa áldását kérte Magyarországra. Az egyházfő imáiról biztosította a miniszterelnök-helyettest, és áldását küldte Magyarországnak és az egész magyar népnek.

A közlemény szerint a kormányfő kereszténydemokrata helyettese rövid, hivatalos látogatásra érkezett a Vatikánba.  

Az általános kihallgatáson Semjén Zsolt a Szentatya áldását kérte Magyarországra.  

XVI. Benedek pápa imáiról biztosította Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest, és áldását küldte Magyarországnak és az egész magyar népnek – áll a kommünikében, amely kitér arra is, hogy a kormányfő helyettesét csütörtökön fogadja Dominique Mamberti érsek, a Vatikán külügyminisztere, akivel hivatalos tárgyalásokat folytat.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!