Tarlós István: Megint sikerült, együtt sikerült!

Együtt sikerült – összegezte röviden a helyzetet Tarlós István a Fidesz fővárosi eredményváróján, a Bálna centerben. A főpolgármester megköszönte a miniszterelnöknek, a pártoknak és a választóknak a bizalmat; mint mondta, ez azt jelenti, hogy „tovább tudunk menni azon az úton, amit elkezdtünk”. Rövid beszédében azt ígérte, hogy a problémák megoldására helyezi majd a hangsúlyt.

„Nem lesz könnyű a munka, de mindig ott leszünk, számíthatnak ránk" – fogalmazott a Fidesz-KDNP jelöltjeként városvezetői címet szerzett politikus. „Számítunk a kormányra, és a kormány is számíthat ránk, egy irányba dolgozunk” – tette hozzá, arra is rámutatva: „a budapestiek nekünk hittek”, hiszen látták az eredményeket, hogy ebben a városban egy jó értelemben vett rend uralkodik, és akceptálták azt a munkát, amelyet együtt végeztek.
 
Nem volt könnyű feldolgozni, ami itt maradt – mutatott rá, hozzátéve: sok lemondás és munka kellett, „még ha nem is sokat beszéltünk erről és nem mindig látszott ez kívülről. Most ne a részletekről beszéljünk, legyen ez a győztesek éjszakája" – mondta. „Úgy látszik, mégsem annyira liberális ez a város, úgy látszik, lehet úgy magyar ez a város, hogy egy nagy nemzetközi közösségbe illeszkedik, de megőrzi identitását és küzd érte, ahogy ezt a miniszterelnök is teszi” – sorolta.

 
Tarlós István gratulált a pártszövetség színeiben nyertes kerületi polgármestereknek, és köszönetet mondott a „Jóistennek",  néhai szüleinek,  a feleségének, a miniszterelnöknek, a támogató pártoknak,  a választóknak.
 
Megint sikerült, együtt sikerült - fogalmazott Tarlós István. Végül a választóknak címezve hozzátette: „Önök is számíthatnak ránk, Isten áldja meg önöket!”
 
– Hajrá Magyarország, hajrá Budapest! – zárta szavait a főpolgármester.
 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!