Távozzon a közéletből Juhász Péter!

Amennyiben igazak a megjelent sajtóinformációk, akkor Juhász Péternek, az Együtt-PM belvárosi polgármesterjelöltjének haladéktalanul távoznia kell a közéletből. Az egyik hírportál szerint ugyanis a politikust korábban kábítószerrel való visszaélés miatt marasztalták el. A KDNP felszólítja a korábban a Kendermag Egyesület színeiben a drogliberalizációért kardoskodó Juhászt, hogy valljon színt, igaz-e a róla megjelent hír!

Amennyiben az valósnak bizonyul, Juhásznak azonnal távoznia kell a közéletből, vissza kell lépnie a polgármester jelöltségtől. Bajnai Gordonnak és csapatának pedig végig kellene gondolnia, hogy milyen emberekkel veszi magát körül és milyen üzenetet hordoznak az ehhez hasonló botrányaik. A kereszténydemokraták hisznek abban, hogy az ön és közveszélyes emberekkel nem lehet rendezett, élhető és tiszta várost építeni.

Ha már „por”, javasoljuk, hogy drogos ügyek helyett inkább a sokakat kínzó parlagfű virágpora elleni harcban jeleskedjen Juhász Péter!

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!