Új lendületet kell adni a XIII. kerületnek

Bagdy Gábor, a Fidesz-KDNP XIII. kerületi polgármesterjelöltje, főpolgármester-helyettes szerint a legfontosabb feladat, hogy új lendületet adjanak a kerületnek, amit egyebek mellett közlekedésfejlesztési beruházásokkal érnének el. Bagdy Gábor elmondta, 2010 óta megújították Budapestet, a pénzügyeket rendbe tették és befejeztek beruházásokat. Példaként említette, hogy befejezték a 4-es metrót, megújították az 1-es villamos vonalát, valamint sokkal élhetőbbé tették a fővárost.

Bagdy Gábor azt mondta, hogy a XIII. kerület lendülete megtört, fejlődése lelassult. „Legfontosabb feladatunknak azt tartjuk, hogy új lendület adjunk a kerületnek” – jelentette ki. Hozzátette: ehhez egyebek mellett közlekedésfejlesztési beruházásokra van szükség.

Bagdy Gábor közölte, hogy a kerületi Dagály fürdő 2021-re megújul, és így itt lesz Budapest egyik legnagyobb sportkomplexuma. Hangsúlyozta: a kerületi lakosok igényei szerint kell alakítani a kerületet.

A sajtótájékoztatón bemutatkoztak a Fidesz-KDNP helyi képviselőjelötjei is.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!