A 2006-os perben Gyurcsány Ferencet is meghallgatja a bíróság

Forrás: MTI

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnököt és több más, a 2006. évi őszi fővárosi tömegoszlatások idején hivatalban volt politikust is tanúként idézett be márciusra a Fővárosi Törvényszék az egykori rendőri vezetőkkel szemben folyamatban lévő perben – olvasható a Magyar Nemzetben.

A lap írása szerint a bíróság Kiss Károly hadbíró alezredes vezette katonai tanácsa a közelmúltban döntött a meghallgatások sorrendjéről.

Az újság emlékeztet arra, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség debreceni regionális osztálya a kilenc évvel ezelőtt történt eseményekkel összefüggésben tizennégy volt és jelenlegi állományban lévő rendőr ellen a 2006. szeptember 19. és 21. között, és október 23-án Budapest utcáin történtekkel összefüggésben 15 pontban emelt vádat.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!