Fidesz: A baloldali pártok ismét bizonyították, ha baj van, rájuk nem lehet számítani

A baloldali pártok a koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzetben ismét bizonyították, hogy ha baj van, rájuk nem lehet számítani - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója a nagyobbik kormánypárt Facebook-oldalára szerdán feltöltött videóban.

kdnp.hu – MTI

Hollik István közölte: két hónapja a kormány arra kapott felhatalmazást a parlamenttől, hogy gyors és hatékony intézkedésekkel kezelje a járványügyi helyzetet, megvédje a magyar emberek egészségét; erről szólt a koronavírus-törvény.
    
„Mára elmondhatjuk, hogy a kormány intézkedéseinek, a szakemberek áldozatos munkájának és a magyar emberek összefogásának köszönhetően a járvánnyal szembeni védekezés első szakaszát sikeresen zártuk le" - fejtette ki a kommunikációs igazgató.
    
Azt is mondta, hogy az ellenzéki pártok viszont nem támogatták a védekezést, nem szavazták meg a koronavírus-törvényt, „helyette diktatúrával riogattak, és rémhírterjesztési versenybe kezdtek".
    
„Hazugságaikat cáfolja", hogy már a parlament előtt van az a törvényjavaslat, amely visszaveszi a rendkívüli felhatalmazást a kormánytól - tette hozzá Hollik István.