Fidesz: Gyurcsányék csak becsapni tudják az embereket

Gyurcsányéknak a vérükben van a magyar emberek becsapása: ezt tették kormányzásuk alatt és ezt teszik most is – reagált a Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében a Demokratikus Koalíció hétfői sajtótájékoztatójára.

MTI

Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese azzal vádolta a kormányfőt, hogy inkább a duplájára emeli az áram árát, semmint Ukrajnából olcsón szerezze be.

A Fidesz közleményében azt írta: a baloldal – háború és energiaválság nélkül – háromszorosára emelte a gáz és kétszeresére az áram árát, a fizetésekhez képest a magyarok fizették a legtöbbet a rezsiköltségekre az egész unióban.

Ha rajtuk múlna, semmiféle rezsivédelem nem létezne és rábólintottak volna az összes brüsszeli szankcióra – fogalmaztak, kiemelve: ezzel szemben Magyarországon nem lesz energiahiány, és Európában egyedülálló módon az átlagfogyasztás mértékéig minden család havi 181 ezer forintot spórol meg a rezsin.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!