Hollik István: Az uniós migrációs politika csődöt mondott

A Fidesz-KDNP értékelése szerint az újabb brüsszeli terrortámadás is azt mutatja, hogy az uniós migrációs politika csődöt mondott.

kdnp.hu - MTI

Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója kedden az M1 aktuális csatornának adott nyilatkozatában úgy értékelt: a brüsszeli migrációs politika a „terrort és a terroristákat importálja” Európába.

Hollik István a kormánypártok nevében azt üzente a „brüsszelieknek”:

Magyarország védi déli határokat, így végre nekik is be kellene látni, hogy ez a migrációs politika csőd, terrorhoz és az európai biztonság elvesztéséhez vezet.

 

Hány ilyen tragédiának kell még történnie, hány európainak kell még meghalnia, hogy ezt Brüsszelben is belássák? – tette fel a kérdést.

„Térjenek észhez!” - szólított fel a politikus, aki szerint Brüsszelnek a migrációs paktum erőltetése helyett Európa határait kellene megvédenie.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!